Julfotografering 2020

Att skicka och att få julkort är en av mina favorittraditioner. Speciellt personliga sådana. Därför ligger det mig såklart även väldigt varmt om hjärtat att hjälpa andra att skapa dessa fantastiska möjligheter att sprida glädje.

2020 har för de allra flesta varit ett väldigt speciellt år. Vi har inte kunnat umgås som vanligt, och vi har träffat våra nära och kära betydligt mindre än vad vi önskat.

I år kommer det personliga julkortet betyda SÅ mycket mer, det är jag HELT övertygad om.

Så ta chansen. Om ni inte är den som skickar julkort så kanske någon av bilderna från fotograferingen den perfekta julklappen till en närstående som ni inte kunnat träffa så mycket det senaste året. Det kommer bli en såå värdefull och kärleksfull gåva.

Hur går det till?

1. Bokning

Bokar gör ni genom att fylla i formuläret strax längre ner här på sidan. Ni väljer då antingen fotografering i årets unika setup, eller klassisk fotografering i studio. Tillgängliga tider varierar beroende på val av fotografering.

I formuläret väljer ni en dag och tid som passar er, klicka er vidare genom formuläret (berätta gärna lite om er, vilka är ni som kommer osv) och slutligen får ni en bokningsbekräftelse.

Voila!

2. Fotograferingen

Fotograferingen sker här hemma på vår gård i Torsboda, strax norr om Timrå.

Årets julkort kommer att fotas i vår vedbod, där jag ”bäddat” med granris samt placerat ut en gammal hästsläde. Så mysigt! Jag kommer även att ordna ett litet hörn med bara granris där vi kan lägga en liten filt eller fäll, där de minsta kan få ligga om man inte riktigt fixat det där med att sitta upp ännu.

Fotograferingen tar ca 15-20 minuter.

Det finns även möjlighet att boka en enklare klassisk fotografering i studio. Vill dock göra er uppmärksam på att renovering pågår i huset (Studiorummet är dock redo för action!)

3. Leverans och Betalning

I samband med er bokning så skickas även er faktura ut. Er faktura har förfallodag tre dagar efter er fotografering, vilket innebär att OM ni skulle behöva avboka, så kommer även fakturan hinna makuleras. Er faktura skall dock vara betald innan bildleverans sker.

Bildleverans sker digitalt via Pixieset. Ni får då en länk till ett onlinegalleri där ni själva laddar ner era bilder.

"Vi kan ju göra det sen"

Vilka minnen vill du se tillbaka på om 20 år?

Varför vänta? Det som händer här och nu är det du kommer se tillbaka till och minnas med glädje och värme.

Din investering:

Dessutom:

DITT PRIS: 995:- inkl moms

Boka din fotografering här!

Hitta hit

Adressen hit är:
Torsboda 730
861 95 Söråker

Oavsett om du kommer norr- eller söderifrån så följer du E4 och tar av vid Torsbodamacken/Circle K. Hör av dig om du behöver vägbeskrivning!